Hemtransport

Hemtransport

Vi har förstått att idag lider många av tidsbrist, därför har vi på Stockholms Bilgrupp aktiverat en tjänst som heter HEMTRANSPORT.
Det innebär att du kan köpa din bil på distans via telefon eller mail och få den transporterad hem/till närmaste stad och då ingår även 2 VECKORS BYTESRÄTT.

Då du använder denna tjänst kan våra säljare, vid önskemål visa er bilen via facetime på telefonen, eller filma bilen och sända till er via telefonen eller mail, allt för att du skall känna dig trygg i köpet.

Önskar du låna pengar till ditt bilköp kan vi lätt via våra finansieringspartners ansöka om en kredit och du signerar avbetalningskontraktet via Mobilt Bank ID där du sitter.

Vill du istället betala bilen kontant för du över pengarna till vårt bankkonto och märker insättningen med bilens registreringsnummer.

Allt detta får ni instruktioner om av våra kompetenta säljare då ni upprättar ett köpeavtal tillsammans via telefon eller mail där allt framgår vad ni kommit överens om i köpet.

Betalning och signering av kredit sker alltid innan bilen skickas till er med transport.

För att ni skall känna er EXTRA trygg med ert bilköp på distans har vi även infört 2 VECKORS BYTESRÄTT då ni använder denna tjänst. Det innebär att ni, från att ni erhållit bilen kan byta till annan bil i samma prisklass eller dyrare om ni av någon anledning inte känner er nöjda med ert köp. Vill ni utnyttja bytesrätten måste ni fysiskt komma till vår butik med bilen ni köpt för att byta till den bil ni önskar.

TRANSPORTKOSTNADER

Vi har satt upp en fast tariff med 2 priser beroende på vart i Sverige ni bor.

Ned till Jönköping och rätt över landet: 2,000SEK
Söder om Jönköping: 3,900SEK
Upp till Sundsvall och rätt över landet: 2,000SEK
Norr om Sundsvall: 3,900SEK

Vi sänder er bil med stora seriösa biltransportörer för en trygg och säker leverans. Har ni extra bråttom att få er nya bil kan vi även köra den till er, individuella priser för denna tjänst.

Tjänsten HEMTRANSPORT går hand i hand med våra ledord: SNABBT-TRYGGT-ENKELT.

Du som kund skall kunna utföra ditt nya bilköp på ett snabbt sätt som ändå känns tryggt och enkelt.

Har ni fler frågor angående hemtransport, tveka inte att ringa våra trevliga säljare på Tel.08-7451300 eller maila oss på info@stockholmsbilgrupp.se .